Palu hawa / kakuatan palu panday

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna

Hebei, Cina

Ngaran mérek

Anbang

Jumlah Modél

C41-25 / 40/75

Saatos-jualan Service

Sataun

Mhawa

Baja pasagi sareng buleud

Jenis

Forged

Jalan Kontrol

Kontrol Program PC

Kakuatan Motor

3/4 / 7.5KW

Beurat Mesin

760-2800KG

Diménsi Mesin

Béda

Maot Gratis

0

Palabuhan

Palabuan Tianjin Xingang

Waktos prosés

5-7 Dinten

Otomatis

Leres

Palu listrik mangrupikeun alat anu dianggo utamina dina prosés las forge. Salian ti ngajalin, éta ogé dianggo pikeun nutup paku keling sareng alat-alat baja anu mogok. Tujuan sareng panerapan palu listrik sami sareng palu manual, kecuali anu diteukteukan sareng las langkung akurat. Sadaya maot dina mesin ieu tiasa disaluyukeun.

Saran Mesin Patali

power hammered blacksmith (3)

JENIS J23-25T J23-40T J23-63T J23-80T J23-10T J23-125T
Angkatan (KN) 250 400 63 800 1000 1250
Kursus Angkatan (mm) 2.5 4 4 5 7 8
Kursus blok geser (mm) 70 80 100 112 120 140
Kursus Times (T / M) 70 55 56 45 50 35
Jangkungna Gunung-die (mm) 200 240 300 275 300 280
Gunung-die Jangkungna ngaluyukeun (mm) 40 56 63 71 80 90
Mesin DIstancefrom boby
ka pusat blok geser (mm)
210 235 245 250 305 325
Ukuran padding (mm)
maju sareng tukang / Kénca sareng katuhu
320/500 370/635 410/640 440/740 510/810 650/1020
Max. sudut condong (°) 15 25 25 25 20 15
Ukuran lehole panangan (mm) Φ40 Φ50 Φ50 Φ60 Φ60 Φ70
Kandel padding (mm) 50 80 90 100 100 105
Ukuran liang dewan padding (mm) Φ130 Φ135 40140 Φ160 Φ160 Φ160
Kakuatan (kw) 2.2 4 4 7.5 11 15
Jarak dua kolom awak mesin (mm) 240 250 280 320 390 385
Ukuran éksternal (L × W × H) (mm) 900 × 700 × 2000 1400 × 1150 × 2450 1700 × 1150 × 2450 2000 × 1300 × 2550 1950 × 1400 × 2650 2150 × 1550 × 3170
Beurat mesin (kg) 1500 2700 4200 5900 6500 9500
Ukuran dasar (mm) Maju sareng tukang / kénca sareng katuhu 640/530 1000/640 1150/680 1160/750 1300/840 1575/945
Jangkungna tikoro (mm) 320 410 490 500 535 525
Barang C41-25 C41-40 C41-75
Nyerang émulator (j) 27 53 100
Ketinggian sektor kerja (mm) 240 245 300
Jumlah pukulun per menit (mnt-1) 250 250 210
Baja kuadrat maksimum tiasa ditempa (mm) 40 × 40 52 × 52 65 × 65
Baja buleud maksimum tiasa ditempa (mm)  ¢ 48  ¢ 68 ¢ 85
laju kakuatan motor (kw) 1440R.pm 3 4 7.5
Beurat tatina palu (kg) 760 1300 2800
Ukuran éksternal (mm) 1100 × 500 × 1300 1100 × 500 × 1300 1100 × 500 × 1300

Produk:

power hammered blacksmith (6)

PROFIL PERUSAHAAN:
Hebei Anbang Hiasan Beusi Co., LTD, tempatna di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, kami mangrupikeun pabrik profesional dina ngahasilkeun sadaya alat beusi sareng tempa beusi, urang ngagaduhan kerjasama sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah, urang tiasa ngadamel sagala jinis cor, barang palsu sareng stempel salaku gambar anjeun atanapi conto, sapertos kembang sareng daun, tumbak, kerah, sambungan, hiasan gerbang, panel las, gulung, roset, pegangan tangan, pager, gerbang sareng windows. sareng sagala rupa mesin beusi tempa. contona: mesin gulung, mesin bending, sareng mesin fishtail.

power hammered blacksmith (2) power hammered blacksmith (4)

Pakét pikeun mesin:

Forged Rolling Machine (1)

Pameran:

Forged Rolling Machine (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami