Mesin Embossing Rolling Tiis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Hebei, Cina Ngaran mérek Anbang
Jumlah Modél HBAB-LZ80 Saatos-jualan Service Sataun
Bahan embossing Baja datar, Bar Pasagi, Bar Babak, Pipa Pasagi embossing Tipe Embossing tiis
Jalan Kontrol Kontrol Program PC Kakuatan Motor 5,5 KW
Beurat Mesin 650 KG Diménsi Mesin 1570 * 630 * 1300MM
Maot Gratis 11 Palabuhan Palabuan Tianjin Xingang
Waktos prosés 5-7 Dinten Otomatis  Leres

Rincian Mesin

Mesinna tiasa dianggo pikeun nyetak desain kana bahan logam umum kalebet baja pasagi, datar atanapi buleud. Desain ieu tiasa dipilih ku operator. Kauntungan anu jelas tina mesin ieu nyaéta pemanasan logam henteu diperyogikeun.
Ngirim sareng 9 sét kapang sareng 2 sét perakitan tilem ka anjeun, sareng kami ogé tiasa ngabantosan ngarancang kapang anu sanés anu anjeun pikahoyong.
Mesin ieu alat khusus pikeun ngahasilkeun bahan penempaan. Éta tiasa ngolah rupaning kembang palsu anu tiasa ditempa, beusi pasagi, waja buleud, tabung pasagi.
Mesin ngadopsi struktur kombinasi modular kalayan desain anu wajar sareng téknologi canggih.
Dilengkepan ku alat konvérsi frékuénsi sahingga gancang ngagulung tiis tiasa disaluyukeun pikeun memenuhi béda-béda spésifikasi bahan.
Efisiensi produksi tinggi, kagancangan ngagulung dugi ka 10 méter per menit.
Garis anu digulung jelas sareng éndah. Boh cekung boh cembung datar tiasa tiasa digulung ogé.
Mesinna dilengkepan alat leveling, pelurus. Kinerja ngolah komprehensif saé.
Dirancang khusus boh kontrol manual sareng kontrol saklar suku, ngajantenkeun operasi gampang, aman sareng dipercaya.
Ganti citakan sacara konvensional, hemat waktos, hemat tenaga kerja.
Cocog sareng 13 sét kapang. Henteu ngan ukur rupa-rupa kapang, sayogi kanggo dipésér, tapi ogé pikeun ngabantosan pangguna dina desain sareng produksi kapang.

Cold Rolling Embossing Machine  (4)

Cold Rolling Embossing Machine  (2)

Cold Rolling Embossing Machine  (3)Machine-Details

Machine-Details-2

Barang HBAB-LZ80 Tiis Ngagulung Embossing
Kamampuh Ngolah Max ≤80mm × 10mm
≤30mm × 30mm
≤Φ35
≤80mm × 80mm
Kinerja Motor Kakuatan (KW) 5.5
Tegangan (V) 380
Frékuénsi (HZ) 50/60
Kinerja Ngolah Mesin 1.This nyaéta alat-alat khusus pikeun ngahasilkeun bahan penempaan, éta tiasa ngolah macem-macem tiruan kembang tiris tiis, waja pasagi, waja buleud, tabung pasagi.
2. mesin ngadopsi struktur kombinasi modular kalayan desain résonable sareng téknologi canggih.
3. Dilengkepan ku alat konvérsi frékuénsi ambéh speed rolling tiasa disaluyukeun pikeun minuhan spésifikasi anu béda tina matéri.
4. efisiensi produksi tinggi, ngagulung speed nepi ka 10 méter per menit.
5. garis anu digulung jelas sareng saé, duanana cekung sareng konéng beusi datar tiasa tiis digulung ogé.
Mesin 6.the dilengkepan leveling, alat straightening. Kinerja ngolah komprehensif saé.
7.desain khusus kontrol manual sareng kontrol saklar suku, ngajantenkeun operasi gampang, aman sareng dipercaya.
8. ngaganti kapang anu merenah, ngahémat waktos. Hemat kerja.
9. cocog sareng 13 sét kapang, henteu ngan ukur sababaraha rupa kapang, sayogi kanggo dipésér, tapi ogé pikeun ngabantosan pangguna dina desain sareng produksi kapang.
Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 1570 × 630 × 1300/850 × 530 × 480
NW (kg) / GW (kg) 1060/1210

anbfd

Mesin patali:

RELATEDMACHINES

Produk:

porudctsimg

PROFIL PERUSAHAAN:
Hebei Anbang Hiasan Beusi Co., LTD, tempatna di kota shijiazhuang, propinsi hebei, kami mangrupikeun pabrik profesional dina ngahasilkeun sadaya alat beusi sareng besi palsu, kami ngagaduhan kerjasama sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah, urang tiasa ngadamel sagala jinis cor, barang palsu sareng stempel salaku gambar anjeun atanapi conto, sapertos kembang sareng daun, tumbak, kerah, sambungan, hiasan gerbang, panel las, gulung, roset, pegangan tangan, pager, gerbang sareng windows. sareng sagala rupa mesin beusi tempa. contona: mesin gulung, mesin bending, sareng mesin fishtail.

Pakét pikeun mesin:

Forged Rolling Machine (1)

Pameran:

Forged Rolling Machine (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami