kancing hiasan sareng paku keling dina panto beusi tempa, gerbang beusi kanggo dijual, ranjang beusi tempa -4282

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
AB
Nomer modél:
4282
Diménsi:
140 * 35
Aplikasi:
hiasan / panto / tangga / pager / hiasan hias
Bahan:
Baja
beurat:
0,33kg

Parameter Produk

1.Ngaran Pabrik: FAKTOR TEKNOLOGI SHIJIAZHUANG ANBANG
2.ADD: S203WUFAN ROAD SHIJIAZHUANG CITY, HEBEI PROVINCE, CHINA.
3. Pabrik bubuka: Kami gaduh kapang ngadamel lokakarya; bengkel kaahlian beusi; bengkel pencét sareng ngajalin. Aya 286 padamel

sareng produk na aya kualitas anu saé sareng harga kalapa.

4. pabrik Kauntungan: Sistem kontrol kualitas 1.Strict .2.13 taun manufaktur sareng ngekspor pangalaman.

3. rupa ageung produk kalayan harga kalapa.

4. topdesign sareng manufaktur kamampuan.

5. anjeun bayangkeun éta sareng kami bakal nyiptakeunana!

5. Produk Pabrik 1) .cast baja & cor beusi hiasan fittings.
2) .pél kembang, balustér sareng pikét palsu.
3) .croll, rosét, baskét sareng bunderan.
4) .tumbak, daun, kembang sareng kerah.
5). Dasar logam, sapatu sareng engsel.
6). Produk stamping.
7). Produk réngsé: pager, gerbang, balusters, tangga sareng furnitures.
6. Bahan: Steel Hampang (Q235), gampang ngelas sareng ngabengkokkeun, tapi henteu pegat,
7. Téhnologi baja casting anu pas sareng baja palsu sareng stamping baja
8. Pangobatan permukaan Balsting keusik sareng minyak antirust / cai
9. Pasar Dunya: Kanada, Rusia, USA, Romania, Israel, Oman, Polandia, Arab, Yordania, Paléstina, Libya, Tunisia, Aljazair, Maroko, Irak, Bahrain ,, Libanon, Turki, Italia sareng sajabina.

Produksi Produk

HTB19c7RGVXXXXbsXpXXq6xXFXXXF
HTB1QssQGVXXXXXfXFXXq6xXFXXXB

Produk Sarua

HTB1j4ylGXXXXXayaXXXq6xXFXXXz

wincik kontak:

zhou meng

nomer sélulér: 008618633060397

(sami sareng whatsapp / wechat)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami