pager tangga besi beusi interior

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
AB
Nomer modél:
6259
Bahan:
waja, waja
Dipasang:
Lantai
Posisi:
Railings Tangga / Handrails
Produk:
pager tangga besi beusi interior
Spésifikasi:
tiasa disaluyukeun
Aplikasi:
dipaké dina pager, gerbang, jsb.
Permukaan:
Keusik ngabeledug
Fitur:
Gampang ngelas
Téknis:
Nyabak leungeun
Paking:
Karton, bisi
Tamat bingkai:
Teu Dilapis
Pabrik:
gambar pabrik atanapi didamel mesen

Pager tangga besi tempa kualitas luhur interior

1. bahan: waja
2.gambar: pager, kebon, gerbang, tangga, jst
3.Fitur: gampang pikeun ngelas.

4. Ukuran: Sadaya ukuran sayogi sareng tiasa dihasilkeun numutkeun gambar pelanggan atanapi conto.
5. Surface: Beureum permukaan kalayan minyak anti karat atanapi EG sareng HDG.

Katerangan pager tangga besi beusi interior
Beungeut Keusik ngabeledug
Patén Kami tiasa nyayogikeun ukuran naon-naon numutkeun gambar anjeun
Pakét Usuk beusi karton, kantong, kotak, jsb
Logam Baja hampang
Anggo pikeun Tangga / hiasan jati / pager & gerbang
Téknologi Dicabak / dipalsuan
Pangaruh artistik Elegan / Mulia
Produk sanésna Tumbak / pager & gerbang / komponén palsu / komponén beusi / panto / bahan / gulung
HT1xC2dFUhcXXagOFbXZ

Gambar pabrik:

HT1PdziFLFbXXagOFbXI

Gambar pager tangga besi beusi interior

HT1_2nmFLpXXXagOFbXE

Aplikasi tina pager tangga besi cor interior

HT1eGreFLFcXXagOFbXR

Bungkusan tina pager tangga besi cor interior


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami