Unsur wesi tempa unik gaya anyar corétan beusi tuang kerah beusi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Anbang
Nomer modél:
4366
Diménsi:
dina katalog
Aplikasi:
pager, balkon, pager, gerbang
Bahan:
Baja
AB-matéri:
waja
AB-MOQ:
500 pcs
Perawatan AB-Surface:
keusik ditiup, minyak antirust / cai
AB-Warna:
warna beusi atanapi sakumaha pamundut anjeun
AB-Téhnik:
casting ngajalin
AB-OEM:
tiasa disaluyukeun
Kualitas-AB:
harga murah kualitas luhur
AB-Aplikasi:
pager, gerbang, handrail sareng baluster
Desain-AB:
kaendahan geulis, langsing geulis
Pembuatan-AB:
pabrik & éksportir

Tinjauan Produk

Kelas produk asesoris beusi tempa
Ukuran / TH salaku jasa catalogueOffer OEM
Bahan waja hampang
Perlakuan permukaan Minyak sandblast / anti karat & cai
Fitur produk Gampang dilas / tiasa ditempa deui
Aplikasi produk Gerbang / kebon / pager / tangga / balkon / balustrade / jati
Rinci Pangiriman 10-35 dinten saatos kénging prabayar anjeun
HTB1dsoQHFXXXXbLXVXXq6xXFXXXB
HTB1Gq.3HFXXXXaNXFXXq6xXFXXX9

Bungkusan & Pengiriman

HTB1VI6JHXXXXXabXXXXq6xXFXXX9

Barangna kedah dikemas dina kasus anu kuat dina laut.
Kami gaduh angkutan barang salaku mitra kerjasama anu saé; kami ogé ngagaduhan ijin dagang ékspor pikeun ngirangan biaya sareng ngahémat waktos berharga anjeun.

HTB1TmsUHXXXXXaFXXXXq6xXFXXXs
HTB185zYGFXXXXXEapXXq6xXFXXXX

Émbaran parusahaan

1) Shijiazhuang Anbang Technology Factory perenahna di Wuji County, Shijiazhuang, Hebei.

Dibutuhkeun 20 menit ka Bandara Shijiazhuang sareng 1 jam ka Ibukota Beijing.

2) Langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur sareng dagang

3) Laboratorium propésional-Langkung ti 10 panilitian sareng désainer

4) 3500 produk pikeun pilihan anjeun

5) Kapasitas produksi:

2100T produk beusi matak 1 taun
Produk baja tuang 1800T 1 taun
1600T produk seni beusi tempa 1 taun
750t produk aluminium matak 1 taun

HTB1XsYdGVXXXXcJXFXXq6xXFXXX9
HTB16sjkGVXXXXceXXXXq6xXFXXXQ

FAQs

Q1: Anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Kami pabrik langkung ti 10 taun.

Q2: Dupi anjeun nawiskeun OEM?

Leres, urang tiasa nyayogikeun OEM. Produk anjeun tiasa disesuaikan.

Q3: Kumaha carana mastikeun ngirim barang kuring dina waktosna?

Produksi cekap, transportasi anu merenah, manajemén Profesional.

Q4: Kumaha carana ngajamin kualitas produk?

Laboratorium propésional, uji produk 100% sateuacan dimuat

Q5: kumaha kuring tiasa kéngingkeun barang kuring?

Kami tiasa nawiskeun jinis jasa pikeun anjeun:

a) Pengiriman Kontainer (langkung ti 1 ton)

b) Layanan panto ka panto

c) Kargo kapal udara

d) TNT, EMS, DHL, Fedex

Q6: Dupi anjeun nawiskeun sampelna?

Sampel gratis sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami