Bédana pager beusi sareng pager waja seng

Pager beusi mangrupikeun hiasan anu henteu parantos robih mangtaun-taun di gedong, sareng éta mangrupikeun kaéndahan anu inferior pikeun nunjukkeun ka jalma. Aliran prosés corong beusi cor: motong → ngajalin → las sareng ngarakit → ngagosok → ngalukis → bungkus. Guardrail beusi cor aya seueur bentuk, tapi warnana tunggal, hargana lumayan tinggi, henteu tahan panas sareng tiis, sareng gampang dibusukan nalika kakeueum. Éta kedah dicét sakali dina sataun, sareng konsumsi anu luhur pisan.

Kusabab kitu, jalma-jalma anu ngarepkeun panyalindungan héjo sareng lingkungan laun-laun janten perhatianana kana pager baja séng. Ngan pager seni perlindungan lingkungan bakal janten tempat cerah pager hiasan arsitéktur di payun. Prosés penjaga baja séng: bahan baku galvanis → punching → ngetok → las → polesan → sanding → acar sareng fosfat → nyemprot → pengemasan. Pager waja séng saderhana sareng murah, kalayan seueur warna, harga sedeng, sareng umumna ngagaduhan umur jasa langkung ti sapuluh taun! Guardrail ngagaduhan sababaraha ciri utama sapertos bentuk anu indah, umur jasa tinggi, ékonomi sareng perlindungan lingkungan. Kalayan gambar na énggal sareng desain anu sampurna, bahkan tiasa nyorot watekna mewah sareng rasa wangunanana. Langkung saé milih pager atanapi pager waja seng, anu duanana éndah sareng awét!

Karakteristik penjaga baja séng.
1: Éta henteu ngan ukur harmonis sareng ikon sareng lingkungan sakurilingna, tapi ogé tiasa dibédakeun ti unit tatangga.
2: Kakuatan luhur, henteu aya karat, umur panjang, jembar aplikasi, desain struktur anu unik, rupa-rupa jinis, sareng penampilan anu saé.
3: Kalenturan anu hadé, kaku sareng kalenturan bahan dasar ngajantenkeun produk pager gaduh résistansi dampak anu langkung saé.
4: Dirakit dina rupa-rupa warna, éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri anu indah, tapi ogé ngagaduhan peran pelindung anu langkung saé.
5: Perlakuan permukaan nyemprot éléktrostatik ngajantenkeun produk penjaga jaga ngagaduhan fungsi ngabersihkeun diri anu saé, sareng nyeuseuh hujan sareng nyemprot gun cai tiasa lancar sakumaha énggal.
6: Warna caang, permukaan lemes, kakuatan tinggi, kateguhan kuat, résistansi korosi, antistatik, henteu luntur, henteu retak. Pager hiasan.
7: Perlindungan lingkungan, pangerjaan anu saé, pasokan anu wajar sareng paménta, karajinan anu kuat, permukaan produk digosok lemes, henteu aya burrs, anti korosi sareng anti anti karat dina tempatna, palapis seragam, perméabilitas anu saé, henteu mangaruhan paningali jalma, angin sareng hujan, anti sepuh, tahan ka hama serangga, ngagaduhan fungsi panggunaan anu saé, sareng minuhan jarak kaamanan sareng kakuatan anu mantep.
8: hiasan Alus, warna euyeub, pikeun minuhan sarat masing-masing konsumén béda pikeun produk penjaga.
9: Harga anu wajar sareng ekonomis.


Pos waktos: Mar-20-2021