Tentang Kami

Profil Perusahaan

Produsén Profesional

Hebei Anbang Ornamental Iron Co., Ltd anu aya di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, 260 km ti Ibukota Beijing.

Kami pabrik profesional dina ngahasilkeun mesin beusi tempa, sadayana matak sareng ngajalin beusi karajinan beusi.

aboutimg

Ngalangkungan langkung ti 16 taun pangembangan, kami netepkeun kerjasama jangka panjang sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah. Dina raraga nyugemakeun sarat sareng standar konsumén anu béda, kami bakal tetep keukeuh desain inovatif sareng kapasitas produksi.

baoutimg2

Palayanan Kualitas

Pabrik Anbang saluyu sareng gagasan bisnis "kajujuran, tetep maju", nyiptakeun "jasa wareg", ngadegkeun "mérek jelas". Sadaya staffs bakal teras nganteurkeun ideu anyar boro sareng produk kelas munggaran sareng kualitas luhur, jasa kanggo nyanghareupan palanggan.

Produksi Utama

Kustomisasi Suplai

Tiasa ngajantenkeun sagala jinis cor, ditempa sareng dicét barang salaku gambar anjeun atanapi conto. Urang ogé tiasa ngalakukeun pamrosésan sareng pangobatan permukaan, sapertos ngalukis salaku kabutuhan anjeun.

Bagian hiasan beusi

Kami ngadamel sagala jinis kembang hiasan beusi, atap, tumbak, kerah, sambungan, hiasan gerbang, panel las, gulung, rosét, pager, pager, gerbang, jandéla sareng sajabana Langkung ti 1000 desain anu sayogi ayeuna.

Mesin beusi tempa sareng cetakan

Mesin éléktronik: Alat Alat Karajinan Logam Multi-Tujuan, Mesin embossing rolling tiis, Mesin motong baja, Mesin pemanasan induksi frékuénsi luhur, Pabrik mesin panas-roll, Mesin seni puteran mesin beusi, Program mesin bending logam anu dikawasa, mesin Twisting, karajinan Metal bender pipa, Punching press machine, Air palu, sareng sadaya kapang anu pas pikeun mesinna.