Pamilihan standar pikeun sasak matak wesi bracket

Bracket baja cor jambatan ogé disebut bracket beusi matak jembatan, guardrail jalan tol, bracket steel bracket bracket, bracket guardrail, bracket iron cor, bracket guardrail anti tabrakan, frame guardrail cast iron pipe frame, jambatan pipa rail rail.

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas pangwangunan jambatan, sareng genah dipasangna, nyaluyukeun, niténan, sareng ngagentos pangrojong sasak, naha éta diwangun ku cara balok cor-in-tempat atanapi metode beam precast, henteu masalah naon jinis jembatan jambatan dipasang, jembatan jambatan dipasang dina darmaga. Perlu diatur bantal bantosan di luhur. Kurung pager jembatan disebut ogé jambatan kurung baja cor, jambatan kurung besi cor, jalan tol penjaga jalan, kurung besi cor kurung las, kurung pagar, kurung beusi cor, kurung pager anti tabrakan, kurung jalan raya cor pipa beusi, pipa rel jambatan ngadukung. Prosés pangrojong beusi: kapang cetakan keusik, produk semi-réngsé, sandblasting, sareng nyemprot cet réngsé

Nalika ngawangun pager besi cor, para teknisi bakal mariksa sareng ngabenerkeun operasi ilegal dina situs konstruksi dina waktosna. Pasang pesenan koréksi kualitas sareng ukuran parobihan masalah kualitas pikeun mastikeun yén kualitas proyék nyumponan sarat desain sareng spésifikasi panarimaan.

Penjaga jalur isolasi jalur:
Fasilitas isolasi dina dua sisi beus dipisahkeun sareng jalur anu sanés. Pager isolasi sélulér: fasilitas isolasi anu gampang dipindahkeun tanpa prasarana anu napel dina taneuh. Pager isolasi anu dibereskeun: fasilitas pengasing anu dikubur atanapi prefabrikasi dina taneuh sareng dibereskeun sasarengan.

Kedah aya dua garis paralel pikeun wates luhur sareng handap, sahingga ujung luhur sareng handap tina guardrail lempeng saatos dipasang. Nalika urang ngahasilkeun hansip padang rumput hejo, urang kedah ngawarnaan hansip numutkeun kabutuhan pelanggan. Naon cara ngawarnaan anu biasa dianggo? Salajengna, hayu urang ngenalkeun pabrik halaman hareup. Numutkeun kana bubuka pabrikan padang rumput hejo, cara ngawarnaan anu biasa dianggo nyaéta: nyemprotkeun permukaan: seragam nyemprotkeun palapis warna anu dipilih dina permukaan témbong PVC anu katingali. Éta tiasa disemprot dina hiji sisi atanapi dina dua sisi. Rupa-rupa warna, produksi fleksibel sareng merenah. Metoda ekstrusi tina profil poék: Tambahkeun warna masterbatch kana rumus profil PVC, sareng extrude profil poék ngalangkungan extruder.

Nalika masang pager besi cor, perhatoskeun kana palaksanaan ketat ngeunaan standar kualitas rékayasa. Rupa-rupa, spésifikasi, modél, sareng kandel pager beusi kedah nyumponan sarat rékayasa sareng desain. Lasna sapinuhna dilas sareng digosok lancar. Éta geulis, ukuran produksi akurat, produkna horisontal sareng nangtung, sareng éta minuhan sarat desain sareng standar panarimaan.

Fitur produk:
Kurung penjaga mangrupikeun fasilitas isolasi anu dianggo pikeun nutup kadua sisina sapanjang jalur pikeun nyegah manusa, sato sareng kendaraan non-motor lebet ka jalan raya. Éta ogé ngagaduhan kamampuan nyerep énergi tabrakan, maksa kandaraan luar kendali pikeun ngarobih arah sareng mulangkeunana ka arah nyetir aslina, nyegah Éta pangaruh kaluar tina jalan atanapi murag handapeun jambatan. Numutkeun ciri mékanisna, pager jaga tiasa dibagi kana tilu bentuk: penjaga kaku, penjaga semi semi kaku sareng penjaga fléksibel. Guardrail anti tabrakan, salaku fasilitas anu diperyogikeun pikeun jalan tol, ngagaduhan pangaruh anu tangtu kana kaamanan nyetir gancang-gancang, kanyamanan nyetir, lanskap jalan tol, sareng biaya rékayasa. Kusabab kitu, nalika ngawangun jalan tol, urang kedah pinuh ngartos kana sababaraha bagéan penjaga anti-tabrakan. Fitur kaasup mékanisme anti tabrakan, biaya proyék, gampang konstruksi, biaya perawatan, fasilitas anti sorotan, sareng konfigurasi pipa komunikasi.

Jembatan braket anti-tabrakan jembatan didamel tina beusi salaku bahan baku. Éta dilakukeun ku keusik nyetak-casting-semi-réngsé produk ngabentuk-keusik ngabeledug-semprot lukisan. Sacara umum, sasak super jembatan, sasak sareng sasak sedeng sapertos jalan tol sareng jalan raya kelas hiji kedah teu aya saratna. Kurung corong wesi dipasang dipasang dina taneuh; bracket penjaga beusi besi tua beuratna, murah harga, merenah pikeun transportasi, pamasangan, perawatan sareng perawatan; ku alatan éta, kisaran suhu panggunaan lega. Kalayan ngembangkeun transportasi, khususna jalan raya umum, jalan raya, sareng sasak ageung sareng sedeng nungtut kasalametan nyetir kecepatan luhur, kenyamanan nyetir, lanskap jalan raya, biaya rékayasa, sareng sajabana prosés manufaktur. Bélaan besi cor Tilu jenis kurung sareng kurung stainless steel. Aya seueur spésifikasi sareng modél kurung pagar jambatan, ngingetan sadayana pikeun merhatoskeun nalika milih penjaga jambatan: upami éta jembatan ageung atanapi sedeng, anjeun tiasa milih gaya penjaga seragam, anu tiasa ningkatkeun kaindahan sasak; upami gunung atanapi tempat alpine, tiasa dianggo. Campuran atanapi balok-tipe hansip; nalika sapatemon sareng jembatan logam, urang kedah milih waja atanapi waja paduan; nalika pendak sareng jembatan anu panjang kalayan bentang sasak ageung, perlu diperhatoskeun pikeun nyoko kana jinis anu pantes Atawa panjaga tembok beton bertulang.

Jembatan jambatan ngarujuk kana hansip anu dipasang dina jambatan. Tujuanna nyaéta pikeun nyegah kendaraan di luar kendali kaluar tina jembatan, sareng nyegah kendaraan tina nembus, handapeun palang, ngalangkungan jambatan, sareng ngageulisan wangunan jambatan.

6. Pipa mm / m. Deformasi leutik dina pangaruh suhu. Konduktivitas termal leutik, sareng kinerja anti katirisan langkung saé tibatan pipa solokan beusi.

Perusahaan utamina ngahasilkeun sababaraha jinis pipa solokan beusi jambatan, utamina jawab cai hujan sareng saluran pembuangan jalan tol. Pipa solokan beusi tuang mangrupikeun pipa waja luar anu didamel tina waja padet tinggi sareng bahan aditif sanés. Numutkeun ka kabutuhan drainase anu béda, diameter jero liang pipa tiasa dibagi kana 0.10m-0.15m, sareng tungtung handap pipa kedah manjangan sahenteuna 0,15 handapeun permukaan jalan. -0.20m, pikeun nyegah rembesan sareng beueus dina permukaan tulang rusuk utami, ukuran liang pipa tiasa dibagi kana 10mm * 1mm-30mm * 3mm, sareng éta tiasa disebarkeun sacara merata dina kisaran 360 derajat , 270 derajat, 180 derajat, sareng 90 derajat. Hal ieu seueur dianggo di lapangan pembuangan sapertos jalan raya, jalan jalan karéta api, proyék-proyék subway, tempat pembuangan sampah, torowongan, sabuk héjo, lapangan olahraga sareng perlindungan lungkawing disababkeun ku kandungan cai anu tinggi, ogé kebon pertanian sareng sistem irigasi sareng drainase bawah tanah. Bareng sareng pipa permeabel lemes sareng solokan buta plastik, éta parantos janten tilu produk utami dina konstruksi rékayasa sipil (saluran pembuangan sareng pembuangan cai) di nagara kuring.

1. Kasalametan solokan:
Orifice perenahna dina palung ombak. Kusabab aksi ganda tina gelombang gelombang sareng saringan lawon, orifice henteu gampang dieusian, anu mastikeun aliran lemes tina sistem permeabel.

2. Kombinasi organik kakuatan sareng kalenturan:
Struktur bergelombang ganda anu unik sacara efektif ningkatkeun kakuatan tekanan éksternal produk, sareng sistem pembuanganna moal cacad ku tekanan éksternal pikeun mangaruhan épék solokan.

Pilihan bentuk penjaga jembatan mimitina kedah nangtoskeun tingkat anti tabrakan numutkeun kelas jalan raya, sacara komprehensif ngémutan kasalametan, koordinasi, karakteristik objék anu kedah dijagaan, sareng kaayaan géométris situs, teras numutkeun struktur, ékonomi, pangwangunan sareng pangropéa. Faktor sapertos pilihan bentuk struktural. Métode embedding kalebet tilu metodeu: kolom langsung dipasang, jinis sambungan flange, sareng penjaga jambatan sareng dek jembatan dituang kana hiji awak ngalangkungan batang baja anu ngalirkeun kakuatan. Nalika kaayaan ngidinkeun, hansip anu tiasa dicabut tiasa dianggo.


Pos waktos: Mar-20-2021