Métode pangropéa pager beusi

Sacara umum, pabrikan parantos ngémutan ciri-ciri lingkungan luar nalika prosés produksi pager beusi. Dina pamilihan bahan sareng palapis, aranjeunna narékahan pikeun ngahontal anti karat, tahan maké, tahan korosi, sareng anti paparan, janten pangguna ngan ukur kedah mésér Milarian pabrik anu terkenal nalika nganggo pager beusi. Entong sirik pikeun mésér sababaraha fasilitas beusi anu kualitas baku. Dina raraga manjangkeun umur fasilitas beusi tempa luar, poin-poin ieu ogé kedah dihontal:

1. Nyingkahan nabrak.
Ieu hal anu mimiti diperhatoskeun ngeunaan produk beusi tempa. Produk beusi tempa kedah diurus kalayan ati-ati nalika nanganan; tempat nempatkeun produk beusi tempa kedahna tempat barang-barang heuras henteu sering keuna; taneuh tempat produk beusi tempa disimpen ogé kedah dijaga rata. Nalika masang hansip, éta kedah dipastikeun yén éta teguh. Upami éta ngoyagkeun henteu stabil, éta bakal ngarusak penjaga beusi tina waktos sareng mangaruhan kahirupan jasa tina penjaga beusi.

2. Pikeun miceun debu sacara rutin.
Debu luar ngalayang, ngumpulkeun unggal dinten, sareng lapisan lebu ngambang bakal tumiba dina fasilitas seni beusi. Éta bakal mangaruhan warna sareng hérang seni beusi, teras nyababkeun karuksakan pilem pelindung seni beusi. Ku alatan éta, fasilitas beusi tempa luar kedah diusap sacara teratur, sareng lawon katun lemes umumna langkung saé.

3. Nengetan Uap.
Upami éta ngan ukur asor hawa luar umum, anjeun tiasa yakin kana tahan karat tina pager beusi. Upami halimun, anggo lawon katun garing kanggo ngusap titisan cai dina beusi; upami hujan, usap titik-titik cai garing dina waktos saatos hujan eureun. Kusabab hujan asam ngagelebug di seueur daérah nagara urang, cai hujan sésana dina beusi kedah diusap langsung saatos hujan.

4. Jauhkeun tina asam sareng alkali
Asam sareng alkali mangrupikeun "pembunuh nomer hiji" tina pager beusi. Upami pager beusi ngahaja patri ku asam (sapertos asam sulfat, cuka), alkali (sapertos métil alkali, cai sabun, cai soda), langsung bilas kokotor ku cai bersih, Teras usap garing ku lawon katun garing .

5. Ngaleungitkeun karat
Upami pager beusi tempa anu berkarat, entong nganggo amplas kanggo keusik na ku istilah anjeun nyalira. Upami karat alit sareng deet, anjeun tiasa nerapkeun benang katun anu dicelupkeun kana minyak mesin kana karat. Antosan sakedap teras usap ku kaén kanggo nyabut karat. Upami karat parantos ngalegaan sareng janten langkung beurat, anjeun kedah naros ka téknisi anu relevan pikeun ngalereskeunana.

Pondokna, salami anjeun ngawasaan akal ngeunaan pangropéa sareng nengetan ngajaga pager beusi tempa dina kahirupan sadidinten, anjeun tiasa manjangkeun umur na sareng ngadamel produk beusi tempa anu dipilih kalayan ati-ati pikeun ngiringan anjeun salami lami.


Pos waktos: Mar-20-2021