Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Ti produksi dugi ka kiriman, prosés manufaktur logam kami nyayogikeun katepatan, kinerja sareng reliabilitas kalayan kualitas anu tiada tandingan dina aplikasi mana waé

interior wrought iron stair railings

pager tangga besi beusi interior

Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: AB Modél Jumlah: 6259 Bahan: waja, waja Dipasang: Posisi Lantai: Railings Tangga / Produk Handrails: pager tangga besi tempa interior Spesifikasi: tiasa disesuaikan Aplikasi: dianggo dina pager, gerbang, jsb. Permukaan: Keusik ledakan Fitur: Gampang ngelas ...

Detil langkung
decorative studs and rivets on wrought iron door,iron gates for sale, wrought iron bed -4282

kancing hiasan sareng paku keling dina beo tempa ...

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: AB Modél Jumlah: 4282 Diménsi: 140 * 35 Aplikasi: gerbang / panto / tangga / pager / pager hiasan Bahan: Beurat waja: 0.33kg Parameter Produk 1.Nama Pabrik: SHIJIAZHUANG FAKTOR TEKNOLOGI ANBANG 2.ADD: S203WUFAN ROAD SHIJIAZHUANG CITY, HEBEI PROVINCE, CHI ...

Detil langkung
New style unique wrought iron elements cast iron collars

Unsur beusi tempa unik gaya anyar matak iro ...

Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Anbang Jumlah Modél: 4366 Dimensi: dina katalog Aplikasi: pager, balkon, pager, gerbang Bahan: Baja AB-bahan: waja AB-MOQ: 500 pcs Perawatan AB-Permukaan: keusik blasted, minyak antirust / cai AB-Warna: warna beusi atanapi sakumaha pamundut anjeun AB-Teknik: casting f ...

Detil langkung
Good quality 2013 new designed roller,wheel for sliding gate ab-3157

Kualitas alus 2013 roller anyar dirancang, kabayang pikeun ...

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: anbang Jumlah Modél: 3157 Jenis: Lawang & Jandéla Rollers permukaan: Bahan berlapis AB-seng: Warna AB-beusi: AB-emas atanapi jenis alur pérak: AB-U / O , V, Y produk item: AB-60,70,80,90,100 aplikasi: AB-gésér gerbang roda, gésér gerbang gunana: aksésoris AB-gerbang ...

Detil langkung
interior wrought iron stair railings

pager tangga besi beusi interior

Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: AB Modél Jumlah: 6259 Bahan: waja, waja Dipasang: Posisi Lantai: Railings Tangga / Produk Handrails: pager tangga besi tempa interior Spesifikasi: tiasa disesuaikan Aplikasi: dianggo dina pager, gerbang, jsb. Permukaan: Keusik ledakan Fitur: Gampang ngelas ...

Detil langkung
decorative studs and rivets on wrought iron door,iron gates for sale, wrought iron bed -4282

kancing hiasan sareng paku keling dina beo tempa ...

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: AB Modél Jumlah: 4282 Diménsi: 140 * 35 Aplikasi: gerbang / panto / tangga / pager / pager hiasan Bahan: Beurat waja: 0.33kg Parameter Produk 1.Nama Pabrik: SHIJIAZHUANG FAKTOR TEKNOLOGI ANBANG 2.ADD: S203WUFAN ROAD SHIJIAZHUANG CITY, HEBEI PROVINCE, CHI ...

Detil langkung
New style unique wrought iron elements cast iron collars

Unsur beusi tempa unik gaya anyar matak iro ...

Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Anbang Jumlah Modél: 4366 Dimensi: dina katalog Aplikasi: pager, balkon, pager, gerbang Bahan: Baja AB-bahan: waja AB-MOQ: 500 pcs Perawatan AB-Permukaan: keusik blasted, minyak antirust / cai AB-Warna: warna beusi atanapi sakumaha pamundut anjeun AB-Teknik: casting f ...

Detil langkung
Good quality 2013 new designed roller,wheel for sliding gate ab-3157

Kualitas alus 2013 roller anyar dirancang, kabayang pikeun ...

Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: anbang Jumlah Modél: 3157 Jenis: Lawang & Jandéla Rollers permukaan: Bahan berlapis AB-seng: Warna AB-beusi: AB-emas atanapi jenis alur pérak: AB-U / O , V, Y produk item: AB-60,70,80,90,100 aplikasi: AB-gésér gerbang roda, gésér gerbang gunana: aksésoris AB-gerbang ...

Detil langkung
  • aboutimg

Tentang Kami

Hebei Anbang Ornamental Iron Co., Ltd anu aya di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, 260 km ti Ibukota Beijing. Kami pabrik profesional dina ngahasilkeun mesin beusi tempa, sadayana matak sareng ngajalin beusi karajinan beusi. Ngalangkungan langkung ti 16 taun pangembangan, kami netepkeun kerjasama jangka panjang sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah. Dina raraga nyugemakeun sarat sareng standar konsumén anu béda, kami bakal tetep keukeuh desain inovatif sareng kapasitas produksi. Pabrik Anbang saluyu sareng gagasan bisnis "kajujuran, tetep maju", nyiptakeun "jasa wareg", ngadegkeun "mérek jelas". Sadaya staffs bakal teras nganteurkeun ideu anyar boro sareng produk kelas munggaran sareng kualitas luhur, jasa kanggo nyanghareupan palanggan.

Kustomisasi Suplai

Tiasa ngajantenkeun sagala jinis cor, ditempa sareng dicét barang salaku gambar anjeun atanapi conto. Urang ogé tiasa ngalakukeun pamrosésan sareng pangobatan permukaan, sapertos ngalukis salaku kabutuhan anjeun.

Supply Customization

Bagian hiasan beusi

Kami ngadamel sagala jinis kembang hiasan beusi, atap, tumbak, kerah, sambungan, hiasan gerbang, panel las, gulung, rosét, pager, pager, gerbang, jandéla sareng sajabana Langkung ti 1000 desain anu sayogi ayeuna.

Iron Decoration Parts

Mesin beusi tempa sareng cetakan

Mesin éléktronik: Alat Alat Karajinan Logam Multi-Tujuan, Mesin embossing rolling tiis, Mesin motong baja, Mesin pemanasan induksi frékuénsi luhur, Pabrik mesin panas-roll, Mesin seni puteran mesin beusi, Program mesin bending logam anu dikawasa, mesin Twisting, karajinan Metal bender pipa, Punching press machine, Air palu, sareng sadaya kapang anu pas pikeun mesinna.

Wrought iron machine and moulds