Warta

  • Iron fence maintenance method

    Métode pangropéa pager beusi

    Sacara umum, pabrikan parantos ngémutan ciri-ciri lingkungan luar nalika prosés produksi pager beusi. Dina seleksi bahan sareng palapis, aranjeunna narékahan pikeun ngahontal anti karat, tahan maké, tahan korosi, sareng anti paparan, janten pangguna ngan ukur ...
    Maca deui
  • The difference between iron fence and zinc steel fence

    Bédana pager beusi sareng pager waja seng

    Pager beusi mangrupikeun hiasan anu henteu parantos robih mangtaun-taun di gedong, sareng éta mangrupikeun kaéndahan anu inferior pikeun nunjukkeun ka jalma. Aliran prosés corong beusi cor: motong → ngajalin → las sareng ngarakit → ngagosok → ngalukis → bungkus. Gerbang besi cor aya seueur bentuk, ...
    Maca deui
  • Selection standard for bridge cast iron guardrail bracket

    Pamilihan standar pikeun sasak matak wesi bracket

    Bracket baja cor jambatan ogé disebut bracket beusi matak jembatan, guardrail jalan tol, bracket steel bracket bracket, bracket guardrail, bracket iron cor, bracket guardrail anti tabrakan, frame guardrail cast iron pipe frame, jambatan pipa rail rail. Dina urutan pikeun mastikeun ...
    Maca deui