Mesin bending beusi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Hebei, Cina Ngaran mérek Anbang
Jumlah Modél HBAB-PCW-1 Saatos-jualan Service
Ngagulung Materia Baja datar, Bar Pasagi, Bar Babak, Pipa Pasagi Jenis Gulung C, S, P, Abnormity
Jalan Kontrol Kontrol Program PC Kakuatan Motor 1,5 KW
Beurat Mesin 350 KG Diménsi Mesin 800x550x1100 MM
Gulung Gratis Maot 6 Palabuhan XINGANG, TIANJIN
Waktos prosés 5-7 Dinten Otomatis  Leres

Mesinna tiasa seueur diterapkeun dina bidang hiasan karajinan logam. Gawe sareng bahan logam datar, pasagi atanapi buleud, pangguna tiasa gampang ngamanipulasi éta. Éta tiasa ngabengkokkeun sagala jinis sareng spésifikasi pola (S / C / P / O). Mesin pas pikeun ngolah pola produk tina sagala jinis ukuran.

Rincian Mesin

Machine Details
singleimg

Barang HBAB-PCW-1 HBAB-PCW-2
Kamampuh Ngolah Max ≤10mm × 50mm ≤50mm × 10mm
≤Φ16mm ≤Φ20mm
≤16mm × 16mm ≤20mm
Kinerja Moter 3KW 380V 4KW 380V
Kinerja Ngolah 1. SIMATIC Controller-PLC parantos ipmlement dina mesin kami. Aranjeunna maju, gancang. bentang hirup panjang sareng gampang dikokolakeun compering ka mesin-mesin éta kalayan béda-béda sistem.2. Dasar 200mm parantos ngadukung kapang sareng manjangan umur-hirupna.

3. aci ékséntris diganti ku tringle scalene, anu ngajadikeun kapang langkung merenah sareng langkung cekap nalika ngalipet waja.

4. Paeh aya dua (dasar sareng wadah) dina hiji tibatan anu biasana dilas, aranjeunna tiasa jarang direcah.

5. Aci dilebetkeun kana halangan, makin id langkung stabil, sareng nyingkahan mackine eureun nalika kakurangan minyak og.

6. Brek sareng cor alumnum swith ngadamel mesin aman sareng stabil nalika operasi gancang.

7. Kotak elékis diisolasi sareng bungkus listrik, ngajantenkeun mesinna langkung aman.

8. Sababaraha basa aya (Cina, Inggris, Russicn).

9. Acessories PCB sadayana numutkeun standar internasional, sami di panjuru dunya, anu merenah pikeun dibenerkeun atanapi dirobih nalika aya masalah.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 800 × 560 × 1100/860 × 620 × 1200
NW (kg) / GW (kg) 230/280 230/280

HBAB-DCJ

Barang Mesin Circling Paus HBAB-B1
Kamampuh Ngolah Max ≤15 × 15mm-80 × 80mm
≤Φ22mm
Kandel Bahan 1mm ~ 2.5mm
Kinerja Moter 1.5KW 380V 50HZ
Kinerja Ngolah 1. mesin ieu henteu kedah ngarobih kapang, tiasa nyaluyukeun ukuranana dina ukuran naon waé ti 15mm-80mm2. Éta mastikeun yén tilu aci konséntris sareng koplanar.

3. Urang tiasa ngantep pipa dina tingkat anu sami saatos ngalipet.

4. Anjeun tiasa kéngingkeun ukuran busur atanapi bunderan ngalangkungan mencétan batang tengah.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 900 × 4800 × 1275
NW (kg) / GW (kg) 300/350
Barang HBAB-DCJ-C Éléktrik listrik Mesin ngagugulung
Kamampuh Ngolah Max ≤10mm × 30mm
≤Φ16mm
≤16mm × 16mm
Kinerja Motor Kakuatan (KW) 1,5KW
Kecepatan puteran (r / mnt) 1400
Tegangan (V) 200/380
Frékuénsi (HZ) 50HZ / 3PH
Kinerja Ngolah 1. Pamakéan téknologi transmisi dipaténkeun. 2. Gampang nyoco-di sareng ngaleupaskeun matéri.

3. kualitas luhur rolling sareng konsistensi, éta tiasa ngahasilkeun sakumpulan.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 1030 × 530 × 1175
NW (kg) / GW (kg) 250/320

f4

Barang Tungtung Ngabentuk Mesin
Max Ngolah Capacitty ≤16mm * 60mm
≤Φ16mm
≤16mm * 16mm
Kinerja Motor 3kw 220v / 380v 50hz
Pangolahan prosés 1. Bahan baku pikeun H13 die-hot die stee l. aci pikeun 40 br na, teu karasa luhur, karasa alus.2. Liang panyabutan debu nyandak genah nalika meresihan debu; Kabayang roda luar, gampang dibersihkeun sareng dibereskeun.

3. Panutup di luar motor ngajantenkeun mesin langkung aman.

4. Stopper internal pikeun nyegah pelonggaran rol anu disababkeun ku gulung deui.

5. Dina vack tina piring tahan mesin. aya alat lokalisasi ukuran rolling. numutkeun ka produk kedah nyetél ukuran pakan sateuacanna kanggo kéngingkeun pangaruh rolling thebest.

6. mesin ieu. gulungan ékséntrisitas dirobah janten ékséntrisitas aci. kahirupan kerja gilinding nyaéta tilu kali tibatan anu sanés.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 1055 × 570 × 1180
NW (kg) / GW (kg) 270/330

heab-h16a

Barang Mesin Cetakan Hidrolik Éléktrik
Kamampuh Ngolah Max ≤10mm × 50mm
≤Φ16mm
≤16mm × 16mm
Kinerja Moter 7.5KW 380V 50HZWorking tekanan: 200KN

Stroke Operasi: 250mm

Kinerja Ngolah 1. mesin bending Hydeaulic mangrupikeun perlengkapan anu peryogi pisan pikeun pabrik beusi tempa. Kalayan kinerja pokok sareng efisiensi tinggi, HBAB-H16A cocog pikeun Ngolah masif komponén beusi tempa .2. Kalayan téknologi canggih, mesinna gampang dipanggang, sareng dijaga.

3. Kadua kontroler leungeun sareng suku aya, ningkatkeun genah sareng kaamanan.

4. Daérah damel anu langkung ageung sareng desain anu wajar mastikeun 90% desain beusi tempa tiasa diolah ku mesin ieu.

5. Vents sayogi di tukang mesin.

6. gauge prossure aya.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 1250 × 620 × 1100
NW (kg) / GW (kg) 550/600

PRODUK:

productsimg

PROFIL PERUSAHAAN:
Hebei Anbang Hiasan Hias Co., LTD, tempatna di kota shijiazhuang, propinsi hebei, kami mangrupikeun pabrik profesional dina ngahasilkeun al cor sareng alat beusi palsu, kami ngagaduhan kerjasama sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah, urang tiasa ngadamel sagala jinis cor, barang palsu sareng stempel salaku gambar anjeun atanapi conto, sapertos kembang sareng daun, tumbak, kerah, sambungan, hiasan gerbang, panel las, gulung, roset, pegangan tangan, pager, gerbang sareng windows. sareng sagala rupa mesin beusi tempa. contona: mesin gulung, mesin bending, sareng mesin fishtail.

705875241135640463

Pakét pikeun mesin:

singmleimg

Pameran:

Exhibition (2) Exhibition (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami