Mesin Rolling palsu

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Hebei, Cina Ngaran mérek Anbang
Jumlah Modél HBAB-DJC-C Saatos-jualan Service Sataun
Bahan ngagugulung Baja datar, Bar Pasagi, Bar Babak, Pipa Pasagi  Jenis Ngagulung
Jalan Kontrol Kontrol Program PC Kakuatan Motor 20-50KW
Beurat Mesin 250KG Diménsi Mesin 1030 * 530 * 1175mm
Gulung Gratis Maot 1 Palabuhan Pelabuhan Tianjin Xingang
Waktos prosés 5-7 Dinten Otomatis  Leres

Mesin rolling palsu, disebut ogé mesin gulungan beusi tempa, ngadopsi sistem hidrolik, anu kagolong kana mesin kontrol semi-otomatis. Éta utamina tiasa ngagulung sareng pulas sirah bahan logam kana bentuk bunderan caket. Kayaning datar, buleud, waja pasagi sareng sajabina. Hal ieu loba dipaké dina industri jati hiasan sareng industri karajinan logam.

Rincian Mesin

Forged Rolling Machine (4)
HBAB-DCJ

Barang Mesin Circling Paus HBAB-B1
Kamampuh Ngolah Max ≤15 × 15mm-80 × 80mm
≤Φ22mm
Kandel Bahan 1mm ~ 2.5mm
Kinerja Moter 1.5KW 380V 50HZ
Kinerja Ngolah 1. mesin ieu henteu kedah ngarobih kapang, tiasa nyaluyukeun ukuranana dina ukuran naon waé ti 15mm-80mm2. Éta mastikeun yén tilu aci konséntris sareng koplanar.

3. Urang tiasa ngantep pipa dina tingkat anu sami saatos ngalipet.

4. Anjeun tiasa kéngingkeun ukuran busur atanapi bunderan ngalangkungan mencétan batang tengah.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 900 × 4800 × 1275
NW (kg) / GW (kg) 300/350
Barang HBAB-DCJ-C Éléktrik listrik Mesin ngagugulung
Kamampuh Ngolah Max ≤10mm × 30mm
≤Φ16mm
≤16mm × 16mm
Kinerja Motor Kakuatan (KW) 1,5KW
Kecepatan puteran (r / mnt) 1400
Tegangan (V) 200/380
Frékuénsi (HZ) 50HZ / 3PH
Kinerja Ngolah 1. Pamakéan téknologi transmisi dipaténkeun. 2. Gampang nyoco-di sareng ngaleupaskeun matéri.

3. kualitas luhur rolling sareng konsistensi, éta tiasa ngahasilkeun sakumpulan.

Ukuran bungkus (mm) L × W × H = 1030 × 530 × 1175
NW (kg) / GW (kg) 250/320

Mesin patali:

RELATEDMACHINES

produk:

Forged Rolling Machine (3)

PROFIL PERUSAHAAN:
Hebei Anbang Hiasan Hias Co., LTD, tempatna di kota shijiazhuang, propinsi hebei, kami mangrupikeun pabrik profesional dina ngahasilkeun al cor sareng alat beusi palsu, kami ngagaduhan kerjasama sareng ratusan padagang anu ti langkung ti 30 nagara sareng daérah, urang tiasa ngadamel sagala jinis cor, tempa sareng stempel barang salaku gambar anjeun atanapi conto, sapertos kembang sareng daun, tumbak, kerah, sambungan, gerbang hiasan, panel las, gulung, roset, pegangan tangan, pager, gerbang sareng windows. sareng sagala jinis tempa mesin beusi. contona: mesin gulung, mesin bending, sareng mesin fishtail.

Pakét pikeun mesin:

Forged Rolling Machine (1)

Pameran:

Forged Rolling Machine (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami